Tegels

Met tegels maakt u een ruimte helemaal af. Naast badkamers en keukens kunt u bij Verlegh daarom ook terecht voor tegels. U vindt bij Verlegh een compleet assortiment wand- en vloertegels, mozaïek en natuursteen. In onze tegelshowroom in Breda kunt het complete assortiment bewonderen. Wij hebben de nieuwste series en kwaliteiten tegels voor u in onze showroom beschikbaar. Onze medewerkers adviseren u graag voor de perfecte tegels in uw ruimte. Indien gewenst kunt u door onze vakmensen uw vloer- of wandtegels laten plaatsen. Neem hiervoor contact met ons op

Tegels van topkwaliteit

Al decennia lang levert Verlegh tegels van absolute topkwaliteit. De merken die wij voeren zijn gerenommeerd en hebben hun kwaliteit en duurzaamheid inmiddels bewezen. Deze kwaliteit, gecombineerd met onze hoogwaardige service en dienstverlening, levert de allermooiste resultaten voor u. In onze showroom in Breda vindt u een uitgebreide keuze aan tegels. Van natuursteen tot mozaïek.

Professionale montage van uw tegels

Onze experts begeleiden en adviseren u van eerste idee tot uiteindelijke plaatsing! Zo weet u zeker dat u in goede handen bent. Verlegh werkt hiervoor samen met echte vakmensen. Zorgvuldig geselecteerde partners met hart voor hun vak. In iedere situatie wordt de ruimte tot in detail opgeleverd en proberen wij de overlast tot een minimum te beperken. Dat betekent geen rompslomp in huis, alles wordt door ons keurig opgeruimd zodat u na installatie direct kunt genieten van uw nieuwe keuken of badkamer.